Anda mestilah SABAR untuk menanti tempahan siap sepenuhnya. Customer yang membuat bayaran penuh (Full Payment) untuk setiap order akan diutamakan dahulu.

Setiap tempahan Pre Order Doorgift ' akan mengambil masa lebih 7 - 10 minggu  untuk siap bergantung pada kuantiti tempahan. Sila buat tempahan sekurang-kurangnya 2 ke 3 bulan  sebelum majlis diadakan sebab ini adalah CUSTOM MADE.

Semua harga yang dipaparkan TIDAK termasuk caj penghantaran kecuali dinyatakan.  Cara penghantaran dipilih adalah KTMD kerana kami mendaftar akaun dengan courier tersebut .Namun bergitu anda boleh memilih sama ada melalui POSLAJU , J&T & DLL (mengambil masa 2 - 3 hari bekerja) atau penghantaran Pos Biasa (mengambil masa 5 - 7 hari bekerja). Terpulang kepada pilihan pembeli kerana harga POSLAJU adalah lebih mahal daripada Pos Biasa.  Walaubagaimanapun, kami akan maklumkan harga caj pos kemudian SELEPAS TEMPAHAN SIAP kerana tempahan anda akan ditimbang mengikut berat. Boleh semak dgn kami dahulu harga penghantaran .Harga untuk penghantarn doorgift di dalam sistem adalah sementara.

Untuk tempahan anda diproses , anda dikehendaki membuat BAYARAN PENUH atau DEPOSIT 70% dari jumlah nilai order anda.   Sebarang pembatalan order, deposit tidak akan dipulangkan. JANGAN LUPA maklumkan kami selepas bayaran dibuat dan sila Email bukti pembayaran anda untuk pengesahan. Sebarang kerosakan/kehilangan semasa penghantaran adalah diluar kawalan dan BUKAN TANGGUNGJAWAB kami. Sila pastikan nama, alamat & nombor telefon yang diberi adalah betul dan ada individu dirumah/pejabat menanti untuk menerima pesanan anda.

 

KLIP sekiranya ingin membuat tempahan utk item pre order .