Kami membekal & pembuat  pelbagai jenis aneka CENDERAHATI   ( home-based ) ke Seluruh Malaysia, Singapore & Brunei. Kami juga menjalankan khidmat servis cetak spt kad kahwin, sticker, tag tq, bunting, guest book dll

Like & Follow us  ❓
 https://www.facebook.com/Doorgift.Murah.2019/

http://erynagift.wordpress.com

Doorgift Jimat / Murah ❓

https://goo.gl/bZk15K

Doorgift Tip Top ❓

https://t.me/DoorgiftCantik2019
https://cenderahati-pencetakan.business.site/?_target?m=true 

PACKAGING ONLY  ❓
https://packagingziplockmurah.WordPress.com

 


 KENAPA PILIH KAMI?


Kawalan kualiti
Kami memastikan anda bahawa tumpuan utama kami adalah dalam kualiti produk.  Kami akan memastikan pelanggan mendapat kualiti terbaik daripada kami dan kami memberi perkhidmatan kepada pelanggan sebagai V.I.P.

 Khidmat Pelanggan yang Mesra
Kami tidak akan berkhidmat kepada pelanggan dengan sikap "because-this-is-my-job".  Kami akan memastikan para pelanggan akan berasa selesa sepanjang lokasinya.  Jika mereka memerlukan bantuan kami semasa membeli-belah, kami akan memberikan mereka sokongan terbaik yang dapat mereka temui dalam talian.


 Bagaimana untuk menghubungi kami?
Sekiranya anda mempunyai keraguan / cadangan / komen tentang kami, produk kami atau tapak kami, jangan hestitate menghubungi kami! Kami boleh dihubungi melalui sales.eryna85@gmail.com atau whatsapp kami di   01111335855. Kami akan kembali kepada anda dalam masa 24 jam.  Terima kasih.